Meglepő vallomást tett Galambos Dorina

Galambos Dorina
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, újra szerelmes Galambos Dorina. A Megasztár felfedezettje tizenöt évig alkotott egy párt Pély Barnával, a zenészek négy éve nincsenek együtt. Az énekesnőnek új párja van, gyereket nem szeretne.
Vágólapra másolva!

Galambos Dorina örül, hogy végre élvezheti az életet, nemrég műtötték.

Azt nem kívánom senkinek, de jó, hogy túléltem. Amikor letelt az egy hónap, hogy a combomba kellett szurkálnom vérhígítót, és már nagyon untam, hogy egy hónap rehab és semmi bulika. Ezért úgy döntöttünk az új párommal, hogy elmegyünk szépen Miamiba, hogy megbulizzuk és megnyaraljuk. És nagyon jó volt" – mesélte Dorina, aki azt is elárulta, nem szeretne gyereket.

Tizenhét voltam, ő harminckilenc. Most vagyok harminckilenc. Sosem úgy gondoltam, hogy a járókeretig eljutok, mert a rák bármikor előfordulhat. Valószínűleg ezért nem tervezek gyereket. Én csak szeretném kiélvezni az életemet. Szeretnék mindig jó fej emberekkel lógni, jó helyeken lenni, jókat enni. Mi értelme lenne? Ez olyan fura, a húgom például odavan azért, hogy gyereke lehessen, de én nem érzem ezt, és valószínűleg már nem is fogom – mondta őszintén a Palikék Világa by Manna műsorában az énekesnő.