62 évesen kezd új életet a Szomszédok sztárja

Szórakozás, Hol vannak most a Szomszédok sztárjai? Ivancsics Ilona
Vágólapra másolva!
62 évesen kezd új életet Ivancsics Ilona. A Szomszédok egykori Vágási Jutkája tizenöt év után tavaly szakított párjával, majd felszámolta az addig közösen vitt magánszínházukat, amelynek kellékeit és díszleteit nemrég árulni kezdte.
Vágólapra másolva!

– Közös megegyezéssel váltunk szét, és barátságban sikerült elválnunk. Egyedül azonban már nem tudtam a közös színtársulatunkat sem vinni, hiszen a rengeteg munka mellett komoly anyagi terheket is rótt rám a fenntartása. Már a covid is betett nekünk, a nehéz gazdasági helyzet pedig tovább fokozta a bajt. Nincs mit szépíteni,

kiürült a kassza és a tartalékaink is elfogytak.

Fájó szívvel, de muszáj volt meghoznom ezt a döntést – mondta Ivancsics Ilona, aki úgy érzi, most érkezett el a pillanat, hogy a múltját végleg le tudja zárni és elengedni.

A színésznőnek az újrakezdés sem ment könnyen, eleinte sok álmatlan éjszakája volt a rengeteg feladat miatt, amivel a színház felszámolása járt. Mindeközben azon is el kellett gondolkodnia, hogyan tovább,

miből fog ezután megélni.

Ivancsics Ilona Forrás: [origo]

– Először azon is elgondolkodtam, hogy teljesen mást csináljak, de hamar rájöttem, én a színpadon vagyok boldog. Feliratkoztam film- és sorozatcasting listákra, bejelentkeztem színházaknál.

Eddig zárt kapukra találtam, de nyitott vagyok a felkérésekre

- sóhajott Ilona. - Jelenleg egy-, illetve Ábrahám Edittel és Vincze Lillával kétszemélyes darabjaink vannak, azzal járom az országot. Szeretnék majd egy önálló estet is, de nem könnyű feladat ez sem - mesélt a Blikknek.