Megbabonázva bámulta a világsztár a partnere melleit, majd furcsa dolog történt

2022 People's Choice Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities film industry bestof topix Vertical
SANTA MONICA, CALIFORNIA - DECEMBER 06: Olivia Wilde attends the 2022 People's Choice Awards at Barker Hangar on December 06, 2022 in Santa Monica, California. Amy Sussman/Getty Images /AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ryan Reynolds figyelmét annyira elvonta egy szexjelenet forgatása közben Olivia Wilde melle, hogy elfelejtette az összes szövegét.
Vágólapra másolva!

A Deadpool sztárja Olivia Wilde oldalán szerepelt a 2011-es The Change-Up (Testcsere) című vígjátékban, ebben volt egy jelenet, amikor a karaktereik egy hálószobában vannak épp. A színésznő mellbimbótapaszt viselt - a mellbimbóit később CGI segítségével adták hozzá. Ez a fordulat, hogy nem látja a bimbókat, annyira meglepte a színészt, hogy elfelejtette a szövegét. "A jelenetben ott ül, én pedig leveszem a felsőjét és a melltartóját, és rajta vannak azok a tapaszok, de ő ezeket az imádnivaló kis smiley-kat rajzolt rájuk."

Olivia Wilde Forrás: Getty Images via AFP/[2022] Getty Images/Amy Sussman

"Elfelejtettem minden szövegemet... nem csak ebből a filmből, hanem az összes többi filmemből, amiben eddig szerepeltem" - mesélte a színész. Reynoldsnak később meg kellett fognia a színésznő melleit, mint mondta, ekkor már igencsak izzadtak a tenyerei. A jelenet végén, mint mesélte, megint megfogta a melleket, pedig az már nem volt a forgatókönyvben - ma már úgy érzi, hogy úgy viselkedett, mint egy kamaszfiú.

A producerek végül Wilde-nak megadták a lehetőséget, hogy eldöntse, hogy a CGI-mellbimbók hogyan nézzenek ki a filmben.