Újabb részletek derültek ki Király Viktorék házasságáról

Király Viktor és a felesége, Anita
Vágólapra másolva!
Fél éve már, hogy Király Viktor és felesége, Anita házassága válságba került. Bár a pár azóta is küzd a kapcsolatért, a fiatal szülők még mindig nem élnek egy fedél alatt, ami az énekest rettentően megviseli.
Vágólapra másolva!

Anita és Viktor már fél éve küzdenek a kapcsolatukért, de még mindig nem sikerült döntésre jutniuk, a Blikk információi szerint még mindig külön élnek. Az énekes ugyanakkor megerősítette, hogy ennyi idő után sem engedték el teljesen egymás kezét.

– Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, és meglátjuk, mire jutunk.

Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen.

Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra – fogalmazott szűkszavúan Viktor, aki a hétvégén a feleségével közösen ünnepelte kisfiuk harmadik születésnapját.

Király Viktor és a felesége, Anita Forrás: Instagram

– Nagyon jól telt a születésnap, együtt ünnepeltünk a családdal, és remekül érezte magát mindenki. Hihetetlen, hogy Kolen már ilyen nagyfiú, nagyon büszkék vagyunk rá – tette hozzá.

A közösségi oldalakra feltöltött képekből és videókból kiderül, hogy a Király család külön köszöntötte fel Kolent: Anita szüleinek házában, Kecskeméten is volt egy ünnepség, ezen csak Viktor vett részt a Király családból.