Kiderült, mi lesz a sorsa L.L. Junior kislányának a válás után

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior a kislányát, a két és féléves Lilit hetente többször láthatja, sőt, a gyermek vele is alhat. A rapper és Körtvélyessy Kinga csütörtökön kapta meg a bíróság végzését, amelyben ideiglenesen, idén szeptemberig hoztak határozatot Lilike elhelyezésének ügyében.
Vágólapra másolva!

"Nehéz beszélnem erről, mert mindennek, amit mondok, súlya van. (...) Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást" - mondta.

Forrás: L.L. Junior Instagram

L.L. Junior cáfolta a korábban máshol megjelent cikkeket, miszerint heti öt napra szeretné magához venni Lilit.

Édesanyámnak pedig a vére a lányom, vágyik arra, hogy láthassa, foglalkozhasson vele. Ez az utóbbi hónapokban nem valósult meg megfelelő módon, most viszont, az ideiglenes láthatás által többet vihetem Lilit hozzá. A családommal boldogok vagyunk, mert tiszta szívvel azért küzdök, hogy a testvérek együtt nőhessenek fel" - tette hozzá a Blikknek.

L.L. Junior alig várja, hogy a hétköznapokban időt tölthessen lányával. "Nem az a hétvégi típusú édesapa vagyok, aki csak elkényezteti a gyerekeit holmikkal, kompenzálva az elmulasztott hétköznapokért, hanem a munka oroszlánrészéből akarom kivenni a részemet, gondoskodni akarok a lányomról.

Csillával normális módon tudjuk közösen nevelni Lacikát, Lilike érdekében ezt szeretném elérni Kingával is" – mondta el a rapper.