Ezt gondolja Solti Ádám terhes felesége a férje eltitkolt gyerekéről

Solti Ádám
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban mi is írtuk, tavaly derült ki Solti Ádámról, hogy házassága ideje alatt folyamatosan csalta feleségét, majd a viszonyából született egy gyereke is. A kisfiút sosem vállalta fel a nyilvánosság előtt, a színész édesapja látogatja fia volt szeretőjét és a kisfiát. A családban hatalmas dráma volt Solti Ádám félrelépése miatt, a házaspár külföldre költözött, most első közös gyereküket várják. A botrány után Solti Berni eltűnt a nyilvánosság elől, most úgy döntött, megszólal és elmondta, mi történt köztük valójában.
Vágólapra másolva!

Solti Berni már túl van a megrázkódtatáson, amit férje botránya okozott a családnak és neki. A színész felesége most boldog, hiszen már évek óta küzdött azért, hogy anya lehessen, ezért is volt számára még nehezebb, amikor kiderült, hogy Solti Ádámnak egy másik nőtől született gyereke. Előreláthatólag a házaspár első közös gyereke július vagy augusztusban jöhet világra, szülei azt is elárulták, hogy kisfiuk születik.

Solti Ádám és Solti Berni új életet kezdtek külföldön a színész botránya után Forrás: Instagram/Solti Ádám

Solti Berni hosszú diő után először beszélt magánéletükről és férje félrelépéséről, amiről utólag már nem bánja, hogy nyilvánosságra került.

Tudom, annak köszönhetően is fogant meg a babánk, hogy lekerültek rólunk ezek a súlyos lelki terhek" - magyarázta Solti Ádám felesége, aki bevallotta, hogy a tavalyi Drágám, add az életed! című vetélkedő forgatásának idején is várandós volt, de az újabb méhen kívüli terhessége miatt meg kellett operálják. Öt évvel korábban már elvesztette az egyik petevezetékét, majd egy hónappal a tavalyi operáció után a másikat is, így ez is nagyon megviselte, nemcsak a házassági gondjaik.

De a történtek ellenére – meg hogy mélypontra jutott a házasságunk – soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom közöttünk, és egymás legjobb barátai lettünk. Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit se bántunk meg, semmit se változtatnánk meg. Még azt se, hogy a férjemnek lett egy gyermeke.

- idézi a Blikk Solti Bernit, aki úgy tűnik, megenyhült attól, hogy gyereket vár és így könnyebben elfogadja, hogy férjének már van egy kisfia.

Solti Ádám és felesége. Solti Berni a tavalyi Drágám, add az életed! forgatásán terhes volt Forrás: TV2