Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Alekosz megszólalt a szakításukról - videó

Alekosz, barátnő, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz a Mokkában tisztázta, hogy milyen most a kapcsolatuk az Ázsia Expresszben még a barátnőjeként látott Rékával.
Vágólapra másolva!

A közösségi médiában megszűnt minden kapcsolat Nagy Alekosz és Varsányi Réka között, ennek nyomán pedig arról is megindult a találgatás, hogy együtt vannak-e még.

Réka és Alekosz az Ázsia Expressz indulásakor Forrás: TV2

Alekosz először sejtelmesen reagált, most pedig a Mokkában próbálta tisztázni a kapcsolatukat: "Milyen érdekes következtetés, nem? Tehát ha nem lájkoljuk egymás fotóit vagy ilyesmi, akkor már mindjárt szakítás van...

Mi barátok vagyunk, de ez egy speciális barátság, amit nem tudok hogy megfogalmazni... Szóval vannak olyan szituációk, amikor egy férfi többet érez, de ahhoz viszont keveset, hogy ebből szerelmespár legyen" – magyarázta.

A valóságshow-szereplő hozzátette, hogy körülbelül egy éve ilyen kapcsolatban állnak Rékával, ő soha nem ígért többet neki. "Nem lehet ilyenkor elengedni a nőt, és a nő is szeretne maradni, Hiszen van egy barátság, ami sokkal értékesebb, mint holmi szerelmek" – vélte. További részletek a TV2 videójában:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről