A gyámhatósághoz fordult az RTL Klub gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
A hírek szerint a jelenleg is rehabon tartózkodó Molnár Gusztáv minden vágya, hogy újra kapcsolatba kerüljön 10 éves kisfiával, Benedekkel.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv jó ideje elvonón van, a kisfiával megromlott a kapcsolata, a testvérével összeveszett, visszavonták az összes szerepét, nem mellékesen pedig a házassága is zátonyra futott, elváltak.

Bár a színész nem fogadhat látogatókat a rehabon, Gusztáv testvére, Csilla nemrég találkozhatott vele. Elmondása szerint a színész külsőre és lelkileg is sokat változott.

Azt hitte, nem állok vele soha többé szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott

– mesélte Csilla, aki szerint Gusztáv jól halad a kezeléssel.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

A színész, aki egy évvel ezelőtt, 2022 nyarán sem a láthatásokra, sem a gyámügyi tárgyalásra nem ment el a fia ügyében, aztán egyszerűen lemondott arról is, hogy felügyelt láthatás során találkozzon a gyermekével, most a Ripost szerint az elvonóról kérvényt küldött a gyámhatóságnak, miszerint szeretné újra felvenni a kapcsolatot a fiával.

"A hatóság már szervezett is egy találkozót, Gusztáv Budapesten, egy irodában találkozott a gyermeke édesanyjával, ahol sikerült megegyezniük.

Ez persze, nem holnap lesz, nem is a jövő héten. Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy Guszti bebizonyítsa a környezetének, érdemes arra, hogy elhiggyük neki: megváltozott. Megmondom őszintén, van bennem félelem, de a testvérem, muszáj adnom neki még egy esélyt" – tájékoztatta a lapot az ügy kapcsán Csilla, a színész testvére.