Úgy nősült meg Keanu Reeves, hogy nem is tudott róla

Keanu Reeves 2020
US actor Keanu Reeves arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Durva történetet mesélt el az 57 éves színész, aki csak utólag tudta meg, hogy technikailag tényleg megnősült egy forgatáson. Keanu Reeves nemrég mesélt az esetről és ha minden igaz, lassan már 31 éve házasok a népszerű színésznővel, Winona Ryderrel.
Vágólapra másolva!

Reeves és Ryder még 1992-ben dolgoztak együtt a Drakula című horrorfilmben, melynek a rendezője, Francis Ford Coppola valódi román papokat fogadott fel az egyik jelenethez. A színészek ezzel nem voltak tisztában, csak utólag derült ki számukra is, hogy Isten színe előtt őket valódi szertartáson, valódi pap adta össze.

Coppola szerint igen. Úgyhogy azt hiszem, Isten színe előtt házasok vagyunk" - mondta nemrég egy interjúban, amikor rákérdeztek, hogy valóban házasok-e Winona Ryderrel.

A színész azt is elárulta, hogy a mai napig jó kapcsolatban van a színésznővel, akivel sokat viccelődnek a történteken és Ryder sokszor férjeként emlegeti, vagy szólítja meg őt.

Én akkoriban nem igazán hittem neki, aztán Francis Ford Coppola, a Drakula rendezője felvette a kapcsolatot Winonáva és közölte, hogy igen, ez tényleg megtörtént, a pap teljes szertartást tartott, és Winona és én összeházasodtunk" - emlékezett vissza Keanu Reeves, aki egyébként óvja a magánéletét, de annyit tudni lehet róla, hogy évek óta együtt él egy Alexandra Grant nevű képzőművésszel - írja a People.

A véletlenül házasodott színészek a Drakula című horrorfilm egyik jelenetében Forrás: Origo