Tóth Andi után ez a magyar énekesnő is visszavonul

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
A Szárban Sztár leszek! énekesnője nagyon nehéz éveken van túl. Krizsán Lili anorexiája miatt kórházban is volt, súlyos állapotba került, de volt olyan, hogy nem volt hol laknia sem.
Vágólapra másolva!

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy futárként dolgozik Krizsán Lili. A TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának felfedezettje most egy megdöbbentő bejelentést tett: felhagy az énekléssel.

Aztán egyszer csak valami megváltozik... Már nem okoz örömet, ami a mindent jelentette... Nem adja meg azt a fajta boldogságot, nyugalmat, jó érzést, amit anno megadott... Nálam ez a zene és a média..." – kezdte bejegyzését Krizsán Lili. Írásában úgy fogalmazott, nyolc éven át minden napja a zenélésről és a műsorokról szólt, és hosszas elmélkedés után úgy döntött, első a boldogsága.

Az utóbbi időben csak elvett tőlem ez az egész... Szívem - lelkem benne volt minden egyes projektben... Éjjel-nappal, esőben, szélben, fagyban csináltam és csináltam... minden időm, energiám, pénzem, kapcsolatom, egészségem... rááldoztam a zenére..., DE elkezdtem azt érezni, hogy elveszett a boldogság érzés... Már nem azt adja, amit adott nekem... Nem "megnyugvás" vagy öröm, hanem sokkal inkább szorongás, megfelelési kényszer, csalódottság és bizonytalanság..." - írta Krizsán Lili, hozzátette, nincs elkeseredve, ez egy jól átgondolt döntés részéről.