Majdnem belehalt a fogyásba Köllő Babett

Köllő Babett ismét extrém öltözékben
Vágólapra másolva!
Hiába az állandó csipegetés, vannak, akik képtelenek hízni. Lehetnek ennek szervi vagy lelki okai, de az is elképzelhető, hogy egyszerűen genetikailak ilyen típusúak. A sztárok között is akadnak, akik kóros soványsággal küszködtek, és ezt nem is titkolják. 
Vágólapra másolva!

A body shaming vagyis testszégyenítés nem kerül el ma már szinte senkit. Legyen az illető akár kicsit vékonyabb a kelleténél, biztosan akad a környezetében olyan, aki ezt szóvá teszi. Rengeteg kritikát kapnak a sztárok is.

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Vasvári Vivien

Az immár harmadik gyerekét váró influenszer remek formában van. Vékonyságát azonban nem mindig hagyták szó nélkül.

Valószínű kevésbé vagyok stresszes, mint az elmúlt pár hónapomban" – ezt a TV2-nek mondta Vasvári Vivien azután, hogy elváltak útjaik Szegedi Fecsóval. Az egykori sportoló a karcsú alkata ellenére nem túl válogatós, már, ami az ételeket illeti.

– mondta az édesanya, hozzátette, nem bánja, hogy vékony, de a nehézkesebb időszakaiban a kelleténél soványabb volt. Nem egyszerű híznia, de anorexiás soha nem volt.

Köllő Babett

Az egykori luxusfeleség 39 kg-ra fogyott középiskolás korában. Táncművészeti iskolába járt, balettozni tanult, mesterei kérték, fogyjon egy kicsit. Sokat fogyott, anorexiás lett.

– mondta a TV2 sztárja, aki, habár nagyon vékony volt, túlsúlyosnak érezte magát.

Forrás: Life.hu

Akkor megcsináltam azt, mikor kitalálták, hogy mérnek folyamatosan - az iskolában is, a doktornő is, a háziorvosunk is. Trükköket csináltam, hogy mielőtt bementem a rendelőbe, megittam mondjuk pár deci vizet, hogy annyival is több legyek" – mondta Köllő Babett, aki azóta már felszedett pár kilót, de túlságosan a terhessége során sem hízott meg.

Krizsán Lili

A Sztárban sztár leszek! 2021-es évadából ismert Krizsán Lili anorexiája miatt életveszélyes állapotba került. Többek között Köllő Babett tartotta benne a lelket, és nem engedte el a kezét.

Orvosi segítséggel már túl van a nehezén és egyre jobban érzi magát, büszke testére és ezt meg is mutatta a követőinek

Forrás: Krizsán Lili Facebook

Az énekesnő jelenleg pizzafutárként dolgozik vidéken. Erre az évre már sok felkérését kapott és izgatottan várja, hogy teljesítse az új feladatait.

A cikk folytatásáért lapozzon!