Megszólalt a válságban lévő házasságáról Király Viktor

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Pár hónapja derült ki az igazság Király Viktor házasságáról, melyet maga a zenész is megerősített egy korábbi interjúban és elmondta, hogy házassága válságba került. Azóta a házaspár nem akart nyilatkozni arról, hogy mi van köztük, most Király Viktor törte meg a csendet és elárulta, hogyan állnak a béküléssel.
Vágólapra másolva!

Király-Virág Anita és Király Viktor mindent megtesznek azért, hogy helyrehozzák házasságukat, hiszen a párnak van egy közös kisfia is. A híresztelések szerint a zenész felesége és gyerekük korábban elköltöztek a közös otthonból, bár ezt egyikük sem erősítette meg. A sok találgatás után most Király Viktor úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet és elárulta, hogyan alakul a házasságuk és a békülés folyamata.

A 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár, akiknek gondjaik adódtak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat" - magyarázta Király Viktor, aki nemrég kettesben utazott feleségével Isztambulba, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz.

A zenész és felesége egyébként is sokat találkozik, Király Viktor többször is randevúra hívta Király-Virág Anitát, aki mindig boldogan mutatta meg a közösségi oldalán, hogy éppen hol járnak.

Van az a mondás, hogy ahol egyszer volt tűz, ott mindig lesz parázs is. Szerintem ez nagyon igaz, csak a hétköznapokban erről néha elfeledkezünk. Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, nem eldobni" - idézi a Blikk Király Viktor szavait.

Király Viktor és a felesége, Anita Forrás: Instagram