Itt van Rúzsa Magdi véleménye Horányi Juli kiborulásáról - videó

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi elmondta a véleményét arról, hogy Horányi Juli nyilvánosan nekiesett a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Horányi Juli lényegében plágiummal vádolta Rúzsa Magdit egy videoklipje miatt, majd nemrég finomított az első kirohanásán, már a gyártó céget hibáztatja – őket perelné, ha az ügyvédje is úgy tanácsolja a szerződések átnézése után.

Horányi Juli Forrás: Instagram/Horányi Juli
Rúzsa Magdi Forrás: Annoni Zita

Rúzsa Magdi most a Tények Plusznak mondta el a véleményét kolléganője első posztjáról, szerinte nagyon meggondolatlanul nyilatkozott róla: "Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában. Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja.

főleg nem kollégák egymásnak. Ha ez így működne, én már az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videoklipben. Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy tetszik, nem tetszik, de valahol mégiscsak nekem esett" – magyarázta. Részletek a TV2 videójában: