Horányi Juli megint üzent Rúzsa Magdinak

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Horányi Juli ismét megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Rúzsa Magdi új videoklipje több ponton emlékeztet az ő korábbi klipjére.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Horányi Juli kiborult, miután meglátta Rúzsa Magdi új klipjét, szerinte ugyanis meglehetősen hasonlít az ő korábbi munkájához. Rúzsa Magdi reagált, Horányi Juli azonban továbbra is jogi útra terelné az ügyet – most pedig tisztázta, hogy nem is a kolléganőjére, hanem a klipeket gyártó cégre dühös.

Horányi Juli Forrás: Instagram/Horányi Juli
Rúzsa Magdi Forrás: Annoni Zita

"Nagyon tisztelem Rúzsa Magdit, nem volt célom támadni őt. Próbáltam is beszélni vele, egyelőre még nem sikerült, de remélem, legalább a menedzserén keresztül elérem, és sikerül tisztáznunk a dolgot. Úgy gondolom, a gyártó cég volt ebben a felelős, akiknek a részéről egyáltalán nem volt tisztességes, hogy ennyire hasonló lett a két videoklip" – magyarázta a Blikknek.

"Egyelőre egy ügyvédet bíztam meg azzal, hogy tüzetesen vizsgálja meg a szerződést, amit a klipem rendezőjével kötöttem, csak ez után fogok érdemben tenni bármiféle lépést a gyártó cég felé" – tette hozzá.