Így vágott vissza a menyasszonyát kritizálóknak Szabó Ádám

Szabó Ádám, Farkas Jennifer
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár egykori győztese, Szabó Ádám tavaly jelentette be, hogy újra rátalált a boldogság, az akkoriban még házas, Farkas Jennifer oldalán, akivel a nő válása után hamarosan el is jegyezték egymást. Azóta is úgy tűnik nagyon boldogok együtt, sőt kiderült, hogy több közös van bennük, mint gondolták volna, így az énekes egyengeti menyasszonya énekesi karrierjét, ami miatt sok támadás érte a párost.
Vágólapra másolva!

Szabó Ádám és párja, Farkas Jennifer rengeteg támadást kap azóta, amióta közös dallal jelentkeztek és azt is bejelentették, hogy hamarosan érkezik az első duettjük. Szabó Ádám most közösségi oldalán reagált az őket ért vádakra, miszerint párja csak általa akar felkapaszkodni és kihasználja őt, vagy arra, hogy nem is Farkas Jennifer énekel a felvételeken.

"Jenni kapott pár megjegyzést, hogy amikor énekel és a nagyérdemű, abszolút hallással rendelkező és otthoni fotelében életük java részét megélő kritikusok feldolgozzák, amit hallanak és az lesz a konklúzió, hogy na ne már gyerekek...

Ezen az anyagon nincs semmi effekt, nincs szerkesztve, javítva, ez a "csúf" és nyers igazság. Jenni háromszor volt eddig énektanárnál! Előtte soha nem énekelt fel semmit mikrofonba, nem járt stúdióban és azt sem tudta, hogy amúgy Ő egy énekesnő, egy művész és egy csiszolatlan gyémánt! Most azon dolgozunk, hogy ragyogjon és kicsit mindenki érezhesse fényét!" - kezdte a bejegyzésében Szabó Ádám, aki mindenáron megvédi menyasszonyát a rosszindulatú kommentelőktől és leszögezte, hogy segíteni fogja őt az énekesi karrierjében.