Kiderült, mikor temetik Tahi Tóth László özvegyét

Kárászy Szilvia
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, február 22-én halt meg súlyos betegségének következtében Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László özvegye. A zongoraművész  temetéséről családja és néhai férjének rokonai egyeztettek, már a temetés időpontját és a helyszínét is elárulták.
Vágólapra másolva!

A sors fintora, hogy szeretett férje halálának ötödik évfordulóján halt meg Kárászy Szilvia, akit nagyon megviselt Tahi Tóth László halála. Párja elvesztését követően kezdett betegeskedni a színművésznő, akit végül gyógyíthatatlan betegséggel, hasnyálmirigyrákkal diagnosztizáltak. Kárászy halálhírét sógora, Tahi Tóth Gábor erősítette meg nyilvánosan.

Ez rendkívül megdöbbentő, hogy ugyanaznap halt meg, mint a fivérem.
Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból" - mondta akkor Tahi Tóth László testvére, aki azt is elmondta, hogy ők és sógornője családja egyeztetnek a temetésről, ugyanis Kárászy erről nem rendelkezett.

A családnak gyorsan sikerült egyezségre jutni, így már az időpont és a helyszín is megvan. A zongoraművészt március 27-én helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben, délután fél háromkor.

A családtagok, mind Laci, mind Szilvi részéről közösen egyeztek meg az időpontban és a helyszínben, a temetés pedig nyilvános lesz, bárki leróhatja a kegyeletét – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő, a családhoz közelálló informátor.

Kárászy Szilvia Forrás: MTI/Zih Zsolt