Kiderült, hogy van most a Jurassic Park vérrákkal kezelt sztárja

Jurassic Park
Vágólapra másolva!
Élek és virulok és megyek dolgozni - írta közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!
Jurassic Park

Mint korbban írtuk, Sam Neill Non-Hodgkin-limfómával küzd, ez egy sokféle kórképet magába foglaló betegségcsoport, mely a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek, az ún. B- vagy T-limfocitáinak rosszindulatú daganatos megbetegedése. Közösségi oldalán jelentkezett: "Mint látják , élek és jól vagyok, és már nyolc hónapja remisszióban vagyok , ami nagyon jó érzés. És élek és virulok, és megyek dolgozni.

Hét nap múlva kezdődik a forgatás. Az Apples Never Fall című filmet fogom forgatni Annette Beninggel és egy igazán csodálatos szereplőgárdával" - írta. (A remisszió tágabb értelemben az az állapot, amikor egy krónikus betegség ideiglenesen tünetmentes, nyugalmi szakaszba kerül).

Könyvet írt heyzetéről. "Valójában nem akartam könyvet írni, de szükségem volt valamire, amit csinálhatok, amíg kezelés alatt állok. Megszoktam, hogy munkába járok, és hirtelen nem tudtam elmenni dolgozni. Ezért írtam meg a könyvet, és azt kell mondanom, hogy nagyszerű visszhangja volt. Úgy tűnik, az emberek szeretik, ami nagyszerű. Nagyon ideges voltam, nyilvánvalóan, mint elsőkönyves szerző. Mindenesetre szerintem szórakoztató lett" - vélekedett.