Ekkor érkezhet a baba Nagy Bogiéknál

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
Fiatal kora ellenére is nagyon határozott tervei vannak a jövőre nézve Nagy Boginak, akinek párja egy álomutazáson kérte meg a kezét, tavaly nyáron. A húszéves énekesnő azonnal igent mondott és már az esküvőt tervezi. A Csináljuk a fesztivált! című, nagysikerű show-műsorból ismert énekesnő elárulta, mikor lesz a nagy nap és tervezik-e már a családalapítást leendő férjével.
Vágólapra másolva!

Korábban már elhintett pár információt közelgő esküvőjéről Nagy Bogi, aki mindig is őszi esküvőt szeretett volna. Édesanyjával már ruhapróbán is jártak és elmondta, hogy igazi klasszikus ruhában szeretne az oltár elé állni, de a menyecskeruháját különlegesnek és egyedinek szánja.

A fiatal énekesnő most követői kérdésére elárulta, hogy megvan a dátum, szeptemberben mondják ki a boldogító igent vőlegényével, Marcellel. Egy másik követőjének azt is elárulta, hogy szóba került-e már köztük a gyerekvállalás és azt, hogy mikor érkezhet a baba.

Szeretnénk még ketten lenni pár évet. Most mindketten a karrierre fókuszálunk, aztán, ha úgy érezzük, jöhet" - idézi a Blikk Nagy Bogi válaszát.