Adás közben kapott megrázó hírt a közmédia műsorvezetője

Balatoni Nyár, Nyár 21, sajtótájékoztató, Révfülöp, 2021.06.07.
Vágólapra másolva!
Rátonyi Krisztának számos nehéz dologgal kellett megküzdenie élete során, többek közt a szülei válásával, valamint egy szörnyű családi tragédiával is.
Vágólapra másolva!

A Duna műsorvezetőjének szülei már gyermekkorában elváltak, Kriszta mindössze hatéves volt. "Amikor válásra kerül a sor, az mindig egy törés az életben; egy hatéves kislánynak pláne nagyon nehéz elmagyarázni azt, hogy a felnőtt emberi kapcsolatokban ez egy létező történet. Nyilván a tesóim is sokat segítettek, a nagyszülők is, és anyu meg apu is ügyelt rá, hogy én ebből minél kevesebbet érzékeljek. A szüleim sohasem bántották egymást, nagyon odafigyeltek, amiért én hálás vagyok. Ez megtanított arra, ami nem egy népszerű vélemény: igenis van, hogy az a döntés a tisztább, ha nem maradunk benne abban a kapcsolatban, amelyikben az egyik fél már nem ugyanúgy érzi magát" – árulta el Rátonyi Kriszta, aki így, felnőttkorában a mélypontok idején a munkába igyekszik menekülni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

De már előtte is előfordult ilyen: adás közben tudtam meg a keresztapukám halálát. Ezek nagyon nehéz pillanatok.

Ezt egy bizonyos idő alatt meg lehet tanulni kezelni. Egy szakítás, válság, halál megélése nem terhelheti a nézőket. Ennek egy kulcsa van: nem szabad átesni a ló túloldalára. Elkezdesz rájönni, hogy le tudod nyomni a saját érzéseidet, elkezded besöpörni a szőnyeg alá a feldolgozatlan gyászokat, azok pedig a legváratlanabb pillanatokban előtörnek belőled" – mesélte a műsorvezető a Hot!-nak.