Súlyos vádak Hódi Pamela ellen

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, több forrás is azt állítja, hogy a hazai hírességek egy része illegálisan vásárolt, vényköteles injekciókkal éri el, hogy lefogyjon illetve azt, hogy ne hízzon el. Amennyiben ez igaz, az orvos, aki indokolatlanul felírja a méregdrága szereket, bűncselekményt követ el. Ezenkívüla  páciens részéről is nagyon etikátlan, ugyanis így azok nem jutnak hozzá a készítményekhez, akiknek valóban szükségük lenne azokra. Most többen is azzal gyanúsítják Hódi Pamelát, hogy ezzel a módszerrel fogyott le az utóbbi időben.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela legutóbbi bejegyzése alatt szabadultak el az indulatok, ugyanis többen azt gondolják ő is egyik lehet azoknak a hazai celebeknek, akik a méregdrága, cukorbetegeknek szánt injekciókat szúrják magukba azért, hogy lefogyjanak.

Borzasztóan csalódtam benned. Szégyellheted magad!" - írta egy követője Hódi Pamela legújabb fotója alá. Többen nem értették a célzást, majd elindultak a találgatások, hogy vajon az ijekcióra gondolt-e a kommentelő.

A kétgyerekes anyuka még nem reagált a véleményekre, de változása Berki Krisztián halála után kezdődött. Miután közös kislányuk talált rá édesapja holttestére, Hódinak nagyon nehéz lehetett megnyugtatni Natikát, ez egy nagyon nehéz időszak volt a számukra.