Így próbálja helyrehozni házasságát Dudás Miki és felesége

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, válságban lehet Szigligeti Ivett és Dudás Miki házassága, bár próbálják bizonygatni ennek az ellenkezőjét. A szemfüles követők azonban nemrég egy újabb gyanús dologra lettek figyelmesek a kétgyerekes édesanya egyik bejegyzésében. A házaspár most válaszképp egy újabb közös fotót tett közzé, hogy ezzel is cáfolják a híreszteléseket házasságuk válságáról.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP sztárjának és feleségének nemrég született meg második gyereke, majd hamarosan elindultak a találgatások a kapcsolatukról. Többen azt állították, az egykori kajakozó megcsalhatta párját a műsorbeli egyik csapattársával, Szarvas Andival, aki már jegyben jár párjával. Ez utóbbi nem bizonyosodott be és a híresztelések után Dudás Miki és Szigligeti Ivett is tagadták azt, hogy problémájuk lenne, sokan mégsem hisznek nekik.

Legutóbb arra lettek figyelmesek Szigligeti egyik videójában, hogy a fogmosópohárban csak egyetlen fogkefe van, ezért újra elindultak a találgatások. Most a házaspár egy közös fotóval reagált ezekre a rágalmakra és azt állították, hogy randevúzni mentek kettesben. Először egy étteremben fotózkodtak, majd moziba mentek, hogy mutassák, minden a legnagyobb rendben közöttük.