Előkerültek Gregor Bernadett meztelen fotói

Gregor Bernadett
Vágólapra másolva!
Az ismert színésznő az FHM magazinnak egyszer, a Playboynak kétszer is levetkőzött, de filmben is megmutatta a melleit. A cikk végén az is kiderül, mennyit kapott a 2007-es képekért - annyit elárulunk előre, hogy nem keveset. 
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész, tavaly volt 50 éves. 1972-ben Szegeden született Gregor József Kossuth-díjas operaénekes és Belle Erzsébet tanárnő lányaként. Gregor József lányaként biztos sokan gondolják, hogy neki könnyebb volt, de szerinte ez nem egyértelmű. "Miután nem egy műfajban dolgozunk, szakmailag nem éreztem soha, hogy előnyt vagy hátrányt jelentene. Az ismertség szempontjából mindenféleképpen előny volt, hiszen végzős főiskolásként érdekelte a sajtót, hogy a Gregor lánya színésznő lett. Azóta este hétkor, mikor felmegy a függöny, nincs ott az apukám, hogy fogja a kezem és segítsen, és ez így van rendjén" - nyilatkozta 2006-ban az Origónak.

1995-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Horvai István és Kapás Dezső osztályában. 1996-tól a Nemzeti Színház, 2000-től a Pesti Magyar Színház tagja volt, 2012-ben az Újszínházhoz szerződött. Rengeteg színházi munkája mellett feltűnt a Szomszédokban, a Kisvárosban, játszott a TV a város szélén, a Jóban Rosszban és a Tűzvonalban sorozatokban. A Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmben félmeztelenül állt a kamerák elé, íme:

Négy férje volt, köztük Gát György rendező és Szarvas Attila színész, Zámbó Jimmyvel emlegették sokat. Zámbó Krisztián szerint Edit sokkal több mindent elnézett Jimmynek, mint az ő édesanyja. Tisztában volt azzal, hogy az énekes viszonyt folytat többet között az ismert színésznővel, Gregor Bernadettel is. "Beláttam a lakásba, amikor együtt voltak, de ez nyílt titok volt. Amikor nemrég erről beszéltem, felhívtam Editet, hogy ugye, nem bántottam meg. Azt mondta, semmi gond, mert tudott róla... Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit és közte akkor már megromlott a kapcsolat.

Látni lehetett rajta, hogy már nem úgy állt a házasságához" - magyarázta Jimmy fia. Ekkor Gregor Bernadett már túlvolt egy FHM-fotózáson, "hálás szeretőként" aposztrofálták a címlapon:

És egy Playboy-fotózást is vállalt, íme a címlap:

Több sztoriért és képért lapozzon!