Egyre jobban aggódnak a barátai a folyton meztelenkedő Britney Spearsért

Britney Spears' rampage EXCLUSIVE umbrella
Vágólapra másolva!
Legközelebbi barátai már közbelépést is terveztek Britney Spears számára, el akarják érni, hogy kérjen orvosi segítséget.
Vágólapra másolva!

Hogy Britney Spears nincs túl jó pszichés állapotban, azt gyakorlatilag bárki láthatja, aki ránéz az Instagram-oldalára, hisz az énekesnő egyrészt folyton meztelenkedik, másrészt olyasféle őrültségekről posztol, mint hogy elvette feleségül saját magát.

Britney Spears emlékezetes összeomlása 2007-ben Forrás: MBF-AlphaX/X17online.com/Mbf-Alphax/X17online.Com

Most egy közeli barátja beszélt a People magazinnak arról, hogy nagyon aggódnak az énekesnőért, a legszűkebb baráti kör már közbelépést is tervezett annak érdekében, hogy Britney kezeltesse magát – erre azonban egyelőre nem került sor, miután az énekesnő pont a héten találkozott egy orvossal.

"Britney egyre szeszélyesebben viselkedik, a körülötte lévők pedig egyre jobban aggódnak. Gyakran fent van egész éjjel, és nappal alszik, miközben rengeteg harag van benne... Mindenki azt remélte, hogy rá lehet venni a kezelésre, mielőtt még rosszabbra fordulnak a dolgok, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Nagyon sok mindenen ment keresztül, és egyre harciasabbá vált" – mondta az ismerős.