Szakított a családjával Solti Ádám a házasságon kívül született gyereke miatt

Solti Ádám Berni
Vágólapra másolva!
Idén tavasszal derült fény Solti Ádám féltett titkára, miszerint megcsalta feleségét és az afférból egy gyerek is született. A botrány az egész családot megviselte, ő pedig a feleségével külföldre menekült.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám és felesége, Berni Ausztriába költöztek a színész botránya után. Bár Ádám rengeteget jár vissza Magyarországra, csupán a munkakapcsolatait ápolja. Egyik hazai kollégája szerint sok emberrel szakította meg a kapcsolatot.

Kevesen tudják, de ez a civil szakmája, és úgy tűnik, azt a színházi munkáival is tökéletesen össze tudja hangolni, hiszen ma is játszik a Madách Színházban" – mesélte a Storynak a kolléga, aki szerint Ádámnak mára leginkább a munkakapcsolatai maradtak meg.

Solti Ádám és Berni Forrás: Solti Ádám/Instagram

– tette hozzá a kolléga, aki úgy véli, Ádám még ma is szereti a gyermeke anyját.

Badarság, hogy 'csak arra kellett neki'. Nagyon megértették egymást, a lány gondoskodott róla, ápolta a lelkét, és Ádám hiába nyilatkozott róla utólag bántóan, ma is tiszta szívvel szereti őt, és – a pletykákkal ellentétben – az az igazság, hogy soha semmit nem követelt tőle" – fejtette ki a barát, aki Ádám családjával is tartja a kapcsolatot.

A családja, a környezete szerint amióta megnősült, Ádám nagyon eltávolodott tőlük, és úgy érzik, elveszítették őt - tette hozzá.