Csonka András így köszöntötte a 80 éves Esztergályos Cecíliát

Csonka András
Vágólapra másolva!
Ma ünnepli a 80. születésnapját Esztergályos Cecília.
Vágólapra másolva!

"Oda vagyok magáért! Azt hiszem, leginkább ezt a slágert énekelném ma legszívesebben, ha Cilike előtt állnék egy csokor virággal, hogy köszöntsem ezen a különleges napon, amikor 80 éves lett!
Na, állljunk meg egy pillanatra! Ha valakivel kapcsolatban nincs jelentősége ennek a számnak, az pont Ő!

Azt szoktam mondani, az a 8 év nekem olyan volt mellette, mint egy kiegészítő főiskolai kurzus, rengeteg tapasztalással" - írta a köszöntőben.

Forrás: Csonka András/Instagram

"Na, és ott van nekünk, akik közelről ismerjük, az érzékeny, és szeretetre vágyó ember, aki vidámságot sugároz, de a könnyeit megtartja magának. Aki talpra állt két csipőprotézis műtét után, aminek sikerében talán csak Ő hitt igazán. Aki elmélyül, és elcsendesedik, miközben kiteljesedik mint festő, vagy szobrászművész. Persze, miért pont azokhoz ne értene? Úgyhogy már elnézést kérek, kikérem magamnak ezt a 80-as számot, Cilinek nincs ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni! Na, és nekünk se legyen időnk megpihenni, kapkodjuk még sokáig a fejünket, amikor felbukkan valahol a Művésznő! Egy biztos! Soha, de soha nem leszünk "eddig, eddig, eddig" Veled, Te csodálatos Esztergályos Cecília" - olvasható a közös képük mellett.