A mellplasztikáról és Csuti új barátnőjéről beszélt Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
A műsorvezető-influenszer elgondolkodott az implantátumon.
Vágólapra másolva!

Instagram-sztoriban válaszolgatott a modell-műsorvezető rajongói kérdéseire, több témában is elmondta, mit gondol. Leírta,, hogy soha nem ítélt el senkit azért, mert megcsináltatta a melleit, önbizalma növelése érdekében, de ő nem sokáig akarta ezt meglépni. "Pont mostanság kezdtem komolyabban elgondolkodni rajta.

de aztán azt mondtam, hogy jó nekem ez, amit kaptam. Csak aztán szültem két gyereket, meg szoptattam is, és még a korábbinál is kisebb lett!" - jelezte.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Mint írtuk, válófélben lévő férje, Csuti is megmutatta a nőt, akivel most boldog. Kulcsár Edina már hetekkel korábban hallotta a nevet. "Hetekkel ezelőtt, amikor újságírók tömkelege nevekkel bombázott, hogy vajon ki lehet a lány, akkor az egyik gyanúsnak tűnő nevet elmondtam a legjobb barátnőmnek. Erre ő azt mondta, hogy nem hiszi, mert az ő egyik nagyon jó barátja pont aznap mesélte neki, hogy az XY közös ismerősünknek a volt csaja van együtt Csutival.

de ez nem most volt. Utána nem is foglalkoztam vele, csak örültem és bíztam abban, hogy ő is ilyen gyorsan talál valakit" - írta a neten.