Újabb szexbotrány a brit királyi családban

royals death TOPSHOTS Horizontal
Vilmos brit herceg, walesi herceg, Katalin brit hercegné, Harry brit herceg, Sussex hercege, Meghan brit hercegné, Sussex hercegnéje integet a tömegnek a windsori kastélyban 2022. szeptember 10-én.
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek a brit királyi család körül, ami elsősorban Meghan Markle-nek és Harry hercegnek köszönhető, akik rengeteg családi titkot elárultak az új dokumentumfilm-sorozatukban. Tőlük függetlenül is zajlik az élet, hiszen nemrég András herceg keveredett szexbotrányba, most pedig a kilencéves György herceg milliomos keresztapja, akitől hatalmas kártérítést követelnek.
Vágólapra másolva!

Egy milliomos ügyvéd beperelte Westminster hercegének, Hugh Grosvenornak az ingatlancégét, azt állítva, hogy a szomszédban lakó prostituáltak, stricik, drogdílerek és részegek 1,5 millió fonttal csökkentették az ott található házának értékét.

2022. szeptember 8. Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné gyermekeikkel, György herceggel (b), Lajos herceggel (k) és Sarolta hercegnővel Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

Az ügyvéd azt gondolja, hogy Grosvenor cége a hibás emiatt, mivel nem tettek semmit a tarhatatlan helyzet ellen és hagyták, hogy lezülljön az egész környék. Az ügyet már elkzdték tárgyalni a londoni bíróságon, ahol a bíró támogatta az ügyvéd, Peter Clifford állításai, így 12600 font (nagyjából 6 millió forint) kártérítésre kötelezte Hugh Grosvenort és cégét.

Az ügyvéd elárulta, hogy ettől magasabb összegre számított, de ezt az igényét a bíróság elutasította, mert megállapították, hogy ezek a problémák "átmeneti jellegűek" voltak - írja a Daily Mail.

A kilencéves György herceg keresztapja, Hugh Grosvenor Forrás: AFP/Oli Scarff