Kiderült, miért nem tud mosolyogni Szegedi Fecsó párja

Géczi Bea
Vágólapra másolva!
Nemrég adott életet második kisfiának Géczi Bea, aki szüleitől a Szegedi Elliot Ferenc nevet kapta. Bea és Szegedi Fecsó a tengerentúlra utaztak, hogy a kisfiú ott szülessen meg, azóta már hazatértek Magyarországra és a kétgyerekes anyukának újabb nagy tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Októberben született Géczi Bea és Szegedi Fecsó közös gyereke, a kisfiút már többször is megmutatták követőiknek a büszke szülők. Géczi Bea bár már szinte visszanyerte szülés előtti alakját, mégis nagyon zavarja valami külsején, ami nem hagyja nyugodni és operációra készül.

"Pár éve feltöltettem a számat, hyaluront szerettem volna, de a tudtom nélkül szilikont tett bele az orvos, ami ugye nem szívódik fel" - mondta a Borsnak Géczi Bea, aki nem szégyelli, hogy több beavatkozáson is átesett már élete során.

Beát egyre inkább zavarja, hogy emiatt nem látja önmagát a tükörben, nem ismer rá a saját mosolyára. Egy korábbi bevatkozás során a mosolyért felelős izom körüli zsírt is eltávolították, de ez csak még többet rontott a helyzetén.

Ezt egy újabb műtéttel tudják korrigálni és úgy döntöttem, hogy egyúttal a szilikont is kivetetem" - mondta Géczi Bea, aki nagyon reménykedik abban, hogy végre helyre tudják állítani a mosolyát.