Évek óta nem látta édesanyját Singh Viki

Singh Viki
Vágólapra másolva!
Singh Viki számára ez az első karácsony évek óta, amit egyedülállóként tölt. Úgy alakult, hogy most fellépése sem volt szentestére és karácsony első napjára, ezért elég csalódottan várta az ünnepeket. Az énekesnő bevallotta, hogy most először érezte azt, hogy magányos, majd váratlanul remek hírt kapott az édesanyjától.
Vágólapra másolva!

Singh Viki hat éve nem látta édesanyját, aki Amerikában él, most váratlanul meglepte lányát, akit így sikerült felvidítania, hiszen mégsem kell egyedül karácsonyoznia.

"Idén üresen maradt a 24-25-e a naptáramban, de azt mondhatom, szerencsére nincs fellépésem, mert, ha hívnának, arra úgysem mondanék nemet, pedig én is megérdemlem a pihenést. Mivel nincs párkapcsolat az életemben, semmi különöset nem terveztem az ünnepekre" - mondta a Borsnak Singh Viki, aki nemrég tudta meg, hogy édesanyja hosszú évek után hazatér Magyarországra.

Az énekesnő elárulta, hogy volt egy időszak, amikor nagyon magányosnak érezte magát és nem várta az ünnepeket, de ezt gyorsan feledtete vele az édesanyja érkezése.

Ha a szüleid melletted vannak, akkor nem érzed magad olyan nyomorult földönfutónak a világban. Nem érzem azt, hogy bármilyen módon sürgetnék egy párkapcsolatot és nem vágyom arra, hogy tartozzak valakihez, mert nem vagyok egyedül. Olyan felszabadító érzés, amikor közel van a család" - mondta Singh, aki szerint különös, hogy édesanyja épp most tér haza, amikor ő egyedülálló lett.

Fura, mert az utazása előtt elindult bennem a gondolat, hogy olyan magányosnak érzem magam és volt is egy picit depresszívebb, visszavonulós időszakom, de ebből kirántott az, hogy anyukám itthon van és közös anya-lánya programokat csinálunk, ami nekem most mindennél értékesebb!" - zárta gondolatait Singh Viki.