Nagy szegénységre, de nagy szeretetre emlékszik Bódi Csabi

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Ha valaki, akkor Bódi Csabi tudja, milyen érzés, amikor karácsony estéjén nem áll szépen feldíszített fenyőfa, amit körül állhat a család, nem várja sem ajándék, sem szaloncukor, és az ünnepi ételeket is nélkülözni kell.
Vágólapra másolva!

A karácsony közeledtével Bódi Csabi felidézte azokat a gyerekkori emlékeket, amelyek jól leírják, milyen elképesztő körülmények közül küzdötték fel magukat.

– Igazából foszlányok maradtak meg, de arra emlékszem, hogy nagy szeretet vett körül minket és meleg volt a házban. Életem első karácsonyfája olyan volt, hogy édesanyám a fehérre meszelt falba szögeket vert és zöld cérnát tekert rájuk, így egy karácsonyfa formája rajzolódott ki a falon

– idézte fel a Borsnak az énekes. Szaloncukorra sem tellett a családnak, ezért Margó minden lehetőséget megragadott arra, hogy az ünnepi édességet megformázza a legegyszerűbb rendelkezésére álló alapanyagokból.

Bódi Csabi Forrás: Instagram/Bódi Csabi

- Fogott anyám néhány kavicsot, pár szem burgonyát, amit aztán kiskanállal kivájt, majd olyan összegyűjtögetett színes papírokba csomagolta, amiket az utcán talált. Cérnát tekert a két szélére, szaloncukor formájúra kötötte és ezt aggatta a rögtönzött karácsonyfára, amire néhány fenyőág is került az illat miatt – mesélte Csabi.