Lékai-Kiss Ramóna tanítja Árpa Attilát nőket hódítani

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Lékai-Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Lékai-Kiss Ramóna ezerféle szerepben tűnik fel a képernyőkön. A Dancing with the Stars műsorvezetése mellett Lékai-Kiss Ramóna mától a Nagy Ő házigazdájaként is jelen lesz a képrenyőkön, Árpa Attilával pedig érdekes kapcsolatot alakítottak ki. 
Vágólapra másolva!

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy ő maga is kíváncsi volt arra, milyen jellegű nők fognak vetélkedni Árpa Attila szívéért, és igykezett őket jobban megismerni. Sokat beszélgetett velük, néha szándékosan összezavarta őket és igyekezett Árpa Attilának ő is egy képet adni a műsorban szereplő lányokról.

Én voltam, aki próbálta jobban bevezetni őt a női lélek rejtelmeibe, ezért egy-egy randi után elmondtam Attilának, hogy egyes hölgyek esetleg miért sértődtek meg egy-egy kemény vagy bántó mondatára" - mondta Lékai-Kiss Ramóna a Blikknek.

Igaz, hogy egy ország ismeri őt, aki egy macsó pasi és nagyon határozott, általában tudja, mit csinál. Közben pedig azt nem tudják, hogy a lelkében legbelül lakozik egy kisfiú, aki alig várja, hogy segítsék őt, gondoskodjanak róla és én ezt barátként igyekeztem megtenni" - fűzte még hozzá gondolataihoz Lékai-Kiss Ramóna.