Elkezdődött a Párharc végjátéka, valaki ma azonnal távozik a műsorból

Párharc
Vágólapra másolva!
Ma este fontos fordulóponthoz érkezik a TV2 vetélkedője, a Párharc, ugyanis a mai bátorságpróba után azonnal távozik az egyik páros, így a pénteki fináléban ők már biztosan nem lehetnek ott. A következő feladat talán az eddigi legveszélyesebb és legösszetettebb próba, aminek ismertetésekor a versenyben lévő párok is megrémültek.
Vágólapra másolva!

A Párharc fődíjáért versenyben van még Varga Viktor és Zsembera Liliána, Gáspár Evelin és Varga Attila, Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István, valamint Chris Tanoh, azaz Csoki és párja, Egedi Hedda. A ma esti adásban közülük az egyik páros épp a cél előtt kényszerül majd távozni, ugyanis a közelgő bátroságpróbán legrosszabbul teljesítő páros nem folytathatja a küzdelmet, ez csak még tovább fokozza az izgalmakat.

A veszélyes és összetett feladatot tovább fokozza a tény, hogy a vesztes páros végleg búcsút inthet a játéknak és a fődíjnak is. Ennek ellenére a versenyben lévő párok teljes erőbedobással küzdöttek. Gáspár Evelin és párja elképesztő elszántsággal küzdöttek a magasban, miközben autók ütötték ki alóluk a talajt, majd az akadálypályán is összeszedettek voltak.

Varga Viktor is bemutatta, hogy egész jól vezet és nem riadt vissza az akadálypályán száguldozástól sem, akkor sem, ha párjának közben halál félelme van az autóban.