Rosszat akar Csutinak Kulcsár Edina anyja

Csuti
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és volt férje, Csuti kapcsolatáról nem sokat tudni, de valószínűleg nem váltak el jó szájízzel, miután kiderült, hogy a volt szépségkirálynő máris teherbe esett volt párjától. A dolgokat nehezíti, hogy két közös gyerekük született a házasságból, akik miatt kénytelenek tartani a kapcsolatot. Mivel hosszú időn keresztül egy család voltak, így természetesen egymás családjával is jó kapcsolatot ápoltak, most viszont bonyolódnak a viszonyok.
Vágólapra másolva!

Az egyik bulvár témákkal foglalkozó közösségi oldal szúrta ki, hogy Csuti és Kulcsár Edina anyja még mindig tarhatják a kapcsolatot, ugyanis az üzletember egy Instagram-sztoriban mutatta meg, hogyan viccelte meg volt anyósa.

A történet előzménye, hogy Szabó András Csuti egy szavazást indított a közösségi oldalán, hogy milyen ízű italport teszteljen következő alkalommal. A videóban állítólag megkért mindenkit, hogy ne a sós karamellásat válasszák, mert ez az ízvilág tőle nagyon távol áll.

Természetesen a sós karamellás lehetőség toronymagasan nyert, így Csuti eléggé pórul járt a szavazással. Amit leginkább nehezményezett, hogy egy jó barátja, de még Kulcsár Edina édesanyja is a sós karamellás lehetőségre szavazott azért, hogy megtréfálja Csutit.

Az üzletember egy képen meg is mutatta, hogy ellene szavaztak és ironizálva meg is köszönte nekik a rosszindulatot. A kép és videó miatt azonban sokan támadják az elhagyott családapát, mert szerintük nagyon kínos a viselkedése és az, hogy ezeket a dolgokat meg is mutatja a követőinek.

Forrás: Szabó András Csuti Instagram