Kétségbeesve kér segítséget Tóth Vera

Tóth  Vera
Vágólapra másolva!
Tóth Verától szokatlan bejegyzést láthattak követői, aki most segítségüket kéri annak az eltűnt személynek az ügyében, akiről korrában itt írtunk. Az énekesnő Szűcs Tamás családjának szeretne segíteni, hátha valaki tud még információkkal szolgálni a budapesti topmenedzser hollétéről.
Vágólapra másolva!

Tóth Verát is megérintette annak a 32 éves budapesti férfinak az esete, aki szeptember végén tűnt el egy koncert után. A férfi a Budapest Parkból indult útnak, majd hirtelen nyoma veszett az éjszakában, azóta nem ad életjelet magáról.

Ő az a srác, aki 2022. szeptember 28-án elment egy koncertre a Budapest Parkba, és 29-én, hajnali 1-2 között, a Park elhagyása után nyoma veszett a Rákóczi híd környékén. Azóta nincs meg, nem ad életjelet, senki semmit nem tud róla. Minden opció felmerült már, kameraképek feltárása, szemtanúk felkutatása, plakátolás, rendőrség, magánnyomozó, minden ki van maxolva, ami a keresést illeti. Tehát

a családnak nem keresési ötletekre, hanem szemtanúkra, infókra van szüksége.

Annyi biztos, hogy egy taxi megállt Tamásnak, ahova ő be is hajolt, de valamiért a sofőr továbbhajtott, Tamás nélkül....El sem tudom képzelni, mit érezhet most a felesége és a családja Tamásnak, ezért arra kérlek benneteket, osszátok meg ezt a posztot, amennyien csak tudjátok" – írta Tóth Vera egy Facebook-bejegyzésben, mellyel segíteni szeretne az eltűnt férfi családján.