Újra kell indítani a volt pornós Aleska Diamond párjának szívét

Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Szeptember elején került kórházba Zuber Krisztián, akinek a koncertjeit is le kellett mondania betegsége miatt. A TNT zenekar egyik tagja már gyerekkora óta szívelégtelenséggel küzd, mára nagyon leromlott az állapota.
Vágólapra másolva!

A zenész nyáron melegedett össze Sáfrány Emesével, az egykori Aleska Diamonddal, akivel nagyon intenzív a kapcsolatuk és rengeteg időt töltenek együtt. Zuber a ma már légtornával foglalkozó párjának köszönheti, hogy időben elkezdték a kezelését, ugyanis Sáfrány unszolta párját, hogy forduljon orvoshoz.

Elmondásuk szerint a férfi szíve már csak húsz százalékos, ezért azonnali közbeavatkozást igényelt az eset. Azóta folyamatosan vizsgálják és igyekeznek minél jobban felerősíteni Intit, akinek már élete végéig gyógyszereket kell szednie a szíve miatt. Sáfrány Emese elárulta, hogy hamarosan komoly műtéten kell átesnie párjának, de előtte még egy félelmetes beavatkozást is végrehajtanak rajta az orvosai.

amely során a szíve mellé helyeznek egy készüléket, ami arra szolgál, hogy ha esetleg megállna a szíve, akkor a készülék újra indíttatja majd" – idézi a Blikk az egykori Aleska Diamond szavait.