Óriási botrányba fulladt a világsztár budapesti koncertje

Mero rapper
Vágólapra másolva!
A feltörekvő német-török származású rapper, Mero koncertjére tegnap este került volna sor a budapesti Papp László Sportarénában, végül úgy döntött, nem áll színpadra. A valódi okokat még most sem lehet tudni, viszont hatalmas botrány tört ki a helyszínen a csalódott rajongók miatt.
Vágólapra másolva!

Enes Meral, ismertebb nevén Mero, a 22 éves rapper, aki 2018-ban vált ismertté az Instagramon, a Baller los című számával. A fiatal előadó egyre népszerűbb világszerte, így hazánkban is egyre több rajongó kíváncsi rá – írja a Bors.

A Papp László Sportarénába hirdették meg első magyarországi fellépését, melyet tegnap estére, azaz szeptember 10-re foglaltak le a szervezők, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyien vettek jegyet, de 3-4 ezer embert biztosan cserben hagyott a német rapper. Az előtte fellépő zenészek egytől egyig színpadra álltak, viszont a híresztelések alapján

Mero nagyon összeveszett a szervezőkkel a színfalak mögött, ezért megtagadta, hogy színpadra álljon és elhagyta a helyszínt.


Az eddig megjelent közlemények alapján mind a rapper, mind a szervező egymásra mutogatnak és a másikat okolják a kudarcba fulladt esemény miatt. A szervezőcég is azt állítja, hogy Mero többször is megszegte a szerződést, az előadó pedig a cégről állítja ugyanezt.

Amikor a szervezők rádöbbentek, hogy semmi esély arra, hogy Mero visszatér a helyszínre, közölték a tömeggel, hogy elmarad a koncert, a rapper elhagyta az épületet.

A feldühödött rajongók között is

elszabadultak az indulatok, hangos kiabálással és műanyag flakonok bedobálásával fejezték ki elégedetlenségüket.

A rajongók nem kímélték a drága technikai berendezéseket sem, az ott lévők beszámolói alapján komolyan veszélyesnek tűnt a helyzet.

@zsoltszekeres9

Who bish Budapest? Was Machen ?? Du bis aine grosse Arschlook!

♬ eredeti hang - Zsolt Szekeres

A helyszínen tartózkodott a magyar DJ, Metzker Viktória is, aki a szervezők által elmondottakat erősítette meg. A DJ szerint nagy hazugság, amiket Mero állít, miszerint a szervezők nem engedték őt fel a színpadra.

„A csávónak nem volt kedve fellépni, ennyi volt igazából a lényeg!" – fogalmazott Instagram-történetében Metzker.