Szexi bikinis fotókon pózol tinédzser lányával a brazil szupermodell

Alessandra Ambrosio dögös fürdőruhában feszít a tengerparton - Fotó
Alessandra Ambrosio dans la nouvelle campagne de sa marque Gal Floripa Alessandra Ambrosio showcases her swimsuit brand Gal Floripa's new collection called, &x2018;Yantra&x2018;. Alessandra joins co-designer Gisele Coria wearing sleek silhouettes. ***EXCLUSIVE*** March 15, 2020
Vágólapra másolva!
A 41 éves Alessandra Ambrosio a Victoria's Secret fehérneműmárka angyalaként vált ismertté, majd 2017-ben hagyta ott a céget. Ambrosio azóta két gyerek édesanyja, lányának 2008-ban, míg fiának 2012-ben adott életet.
Vágólapra másolva!

Idősebbik gyereke, Anja Louise a napokban töltötte be a tizennégyet, de legutóbbi fotóin szinte már kész nő és úgy pózol édesanyjával, mint egy igazi modell. A merész bikinis fotókat édesanyja tette közzé hivatalos Instagram-oldalán, melyhez megható üzenetet is írt lánya születésnapja alkalmából.

kívánok a világ legcsodálatosabb lányának!!! Annyira szerencsés vagyok, hogy én lehetek az anyukád, a szeretetem irántad végtelen... Szeretlek és kívánok neked minden jót az életedben, mert megérdemled!!!!!" – írta Alessandra Ambrosio a közös fotók mellé.

A képek között lapozhat: