Így érzi magát a súlyos betegségéből felépült Fresh Andi

Fresh Andi
Vágólapra másolva!
Villányi Andrea, a Fresh együttes egykori énekesnője élete egyik legnehezebb időszakán van túl, ugyanis rosszindulatú daganatot találtak a mellében másfél évvel ezelőtt. Hosszas kezelés után azonban már túl van a nehezén, most egy éve tünetmentes és nagyon hálás a sorsnak, hogy túlélte a betegséget.
Vágólapra másolva!

Fresh Andi a rengeteg kemoterápia és beavatkozás után, most kezd visszatérni régi önmagához és már nem fontosak számára a külsőségek sem. Korábban nagyon megviselték a betegséggel járó következmények, mint a hajának az elvesztése, melyet nagyon nehezen dolgozott fel. Most azonban minden percért hálát ad, hogy itt lehet és átvészelte ezt az időszakot. A betegség leküzdése után, számára egy új időszámítás vette kezdetét.

Sokat agyaltam azon, hogy mit írjak, kavarognak a gondolataim... Magamban újraélem az elmúlt évet, de már nem a rossz ugrik be. Milyen érdekes... Telik az idő, folyamatosan gyógyítja a sebet a lelkemben. És megint arra gondolok – ahogy "soksokezredjére"-, hogy csak az számít: itt vagyok, ÉLEK!! Mosolygok magamban, mert tudom,hogy ahogy Én is, úgy te is túléled!" – írta bejegyzésében Villányi Andrea, aki már büszkén mutatta meg legújabb fotóján, hogy visszanőtt a dús, szőke haja is.