Csúnyán eldurvult L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Az énekes szerint felesége nem a családdal törődött, helyette az Instagramot nézegette.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior egy dühös hangvételű Instagram-posztban – amit azóta ugyan törölt, de az interneten mindenhol fellelhető – borította a szennyest a gyanútlan közönsége elé. Itt egy cseppet sem finomkodott: "Az Insta és a timewasting (felesleges időtöltés - a szerk.) Reddit kommentek olvasása helyett a kanapéról kellett volna felállni néha és a családdal törődni vagy legalább velem együttműködni! Most hagyjuk abba az áldozati szerepjátszást, és a kamu kulturális különbségeket kérlek...

mert elég rossz példák vannak a közvetlen közelében... Ezzel itt és most le is zártam. (Mondjuk már egy hónapja megtettem 12 hónap próbálkozás után.) Hogy az embereknek mennyi idejük van!" – írta L.L. Junior a hivatalos Instagram-oldalának sztorijába a Bors szerint. A posztot körülbelül egy óra után letörölte.

L.L. Junior és felesége egykoron Forrás: L.L. Junior/Instagram

Körtvélyessy Kinga mindenesetre hallgat, a Bors megkeresésére nem kívánta kommentálni a történéseket, ahogy L.L. Junior sem beszél egy nappal a nyilvánosságra hozott posztja után, a lap megkeresésére sem reagált.