A Freddy Kruegert alakító színésznek máig rémálmai vannak a szereptől

Vajon bele lehet halni egy rémálomba? Freddy Krueger Rémálom az Elm utcában
Vágólapra másolva!
A Rémálom az Elm utcában igazi klasszikus horrorfilm, a főszerepet alakító Robert Englund pedig maga is rémálmoktól szenvedett a karaktere miatt. 
Vágólapra másolva!

A Freddy Krueger karakterét megformáló színész arról vallott, hogy ő is rémálmokkal küzdött a karakter ijesztő külseje miatt, tehát el tudja képzelni, hogy másoknak is milyen rémálokat okozhatott a figura írja a Slashfilm. A rémálmokban előbújó főgonoszról így mesélt a színész.:

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© New Line Cinema / Avery Pix / Crystal Lake Entertainment / WTC Productions / Sean S Cunningham Films / Yannix Technology Corpo/New Line Cinema / Avery Pix / Cr

"Volt egy aprócska asztalom, egy műanyag székkel és egy tükörrel, körülötte villanykörtékkel - a klasszikus backstage sminkszoba. A lámpák fényerőszabályzóval működtek. Alacsony fokozatra kapcsoltam őket, amikor hajnali négy körül szundikáltam, a fejemet egy szorosan feltekert törölközőn pihentettem, hogy ne kenjem el a sminkemet. Vártam, hogy behívjanak a forgatásra, és hallottam, hogy dörömbölnek az ajtón.

Ahogy felültem, láttam, hogy ez a torz arc néz vissza rám a tükörből.

A döbbenettől kiugrottam a bőrömből. Felemeltem a kezem, és rájöttem: Ó, Istenem, ez a saját tükörképem! De ez egy olyan megdöbbentő pillanat volt, hogy még mindig megjelenik a rémálmaimban".