20 év után feltámad egy magyar tévésorozat

Troll a konyhában, Rákóczi Feri, Wossala Rozina
Vágólapra másolva!
Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével debütál szeptember 26-án a Magyarországon először látható Troll a konyhában, októberben Oroszlán Szonja és Szabó Győző együtt tér vissza a képernyőre, friss évaddal jelentkezik az Észbontók, Kovács Áron műsorvezetésével, decemberben pedig érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás.
Vágólapra másolva!

Négy saját gyártású műsor lesz ősszel a Viasat3-on. Szeptember 26-án startol az ITV Studios Rat in the Kitchen címen futó műsorának magyar verziója. A kulináris krimi Troll a konyhában néven debütál nálunk, Rákóczi Feri műsorvezetésével. Öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

A versenyzők között azonban minden nap megbújik egy troll is,

aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntő bíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. Egy biztos: valaki mindig nagy pácban lesz!

Troll a konyhában, Rákóczi Feri, Wossala Rozina Viasat3

Október 17-től újra képernyőn láthatjuk Oroszlán Szonja és Szabó Győző párosát, hiszen 20 év után visszatérnek a Brigi és Brúnó című szituációs komédiában. A vadonatúj epizódokat a korábbi sorozathoz hűen Herendi Gábor rendezi. A nézők hétköznap esténként új és már ismert történetek friss változataival is találkozhatnak majd.

Az Észbontók című műveletlenségi vetélkedő is visszatér, ennek 11. évadában újfent hírességek mutatják meg, hogyan tudnak a játékosok fejével gondolkozni. Az új szezon novemberben startol Kovács Áron vezetésével.

Decemberben jön az Ide süss! – Ünnepi kihívás című különkiadás, melyben celebek versengenek, a házigazda Ábel Anita és Sass Dani lesz, a hírességek kreációit pedig Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri bírálja majd.