Szakított barátnőjével a Nagy Ő sztárja, Tóth Dávid

Tóth Dávid a rózsaceremónián
Vágólapra másolva!
A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó az elmúlt évben két nővel is megpróbálta komolyabbra fordítani a kapcsolatot, először a TV2 műsorában, a Nagy Ő-ben kereste az igazit. A műsorban kiválasztott lánnyal, Laurával csupán pár hónapig alkottak egy párt. Majd az idei évben úgy tűnt, hogy ismét rátalált a szerelem, viszont nemrég kiderült, hogy az új kapcsolat is kudarcba fulladt.
Vágólapra másolva!

Tóth Dávid úgy döntött, most inkább élvezi a szingli életvitelt és nem próbál minden áron kapcsolatot létesíteni.

„Valóban, nincs már meg a barátnőm, öt hónap után vége lett a kapcsolatunknak" – erősítette meg a Blikknek a szakítás hírét.

de nyitott vagyok egy új kapcsolatra, ha úgy alakul az élet. De addig sem ülök otthon, élvezem a barátaimmal töltött időt – mondta Tóth, aki legtóbb az exatlonista barátaival nyaralt.

Arról is őszintén mesélt, hogy mit vár egy párkapcsolattól és milyen elképzelései vannak a jövőre nézve.

„Bevallom, én hosszútávon gondolkodom, komoly kapcsolatot keresek. Éppen ezért számomra fontos az is, hogy akit megismerek, hasonlóan gondolkodjon. Nem mindegy, a másik félnek milyen céljai, tervei vannak... Úgy tűnik, ezen a téren nem vagyok igazán szerencsés alkat, de bízom abban, hogy ez az állapot hamarosan megváltozik" – magyarázta Tóth Dávid, aki most leginkább barátaira koncentrál és bízik abban, hogy egyszer ő is megtalálja a nagy ő-t.

Tóth Dávid Forrás: Origo