Meztelen felvételek szivárogtak ki Opitz Barbiról

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Szinte még le sem csengett Opitz Barbi legutóbbi meztelenfotós-botránya, most újra hasonló szituációba keveredett. Sőt, most még súlyosabb a helyzet, mint az év elején, amikor egy tizenéves fiú hamisított róla egy aktképet, mellyel több követőt szeretett volna elérni a saját közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Nagyon kellemetlen helyzetben találta magát Opitz Barbi, ugyanis a napokban kiszivárogtattak róla egy videót, melyen anyaszült meztelenül látható. Ezúttal a felvétel nem hamisítvány, valóban ő látható ruha nélkül a felvételen, melyet legnagyobb bánatára a volt párja hozott nyilvánosságra.

Opitz már reagált a történtekre, ezúttal nem hagyja annyiban a dolgot.

"Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem...

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat. Illetve, ha sajnos mégis hasonló eset történne veletek is, azt tanácsolom nektek, bátran forduljatok a rendőrséghez, hogy velük együtt megtehessétek a megfelelő jogi lépéseket. Én is eszerint cselekszem most. Számomra felfoghatatlan egy ilyen cselekedet, hiszen én senkivel sem tenném meg ugyanezt" – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbara/Instagram