Újabb peres ügye zárult le Johnny Deppnek

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on May 27, 2022, US actor Johnny Depp gestures to spectators in court after closing arguments at the Fairfax County Circuit Courthouse in Fairfax, Virginia. - A US jury found June 1, 2022 that actress Amber Heard had made defamatory claims of abuse against her ex-husband Johnny Depp, and awarded him $15 million in damages. (Photo by Steve Helber / AFP)
Vágólapra másolva!
Egyelőre úgy néz ki, hogy sikerült peren kívül megegyeznie Johnny Deppnek és az őt testi sértéssel vádoló stábtagnak, akivel a Hazugságok városán dolgoztak együtt.
Vágólapra másolva!

Alig zárult le Johnny Depp és a volt felesége, Amber Heard peres ügye, a színésznek egy másik ügy miatt is meg kellett volna jelennie a bíróságon – egy Gregg Brooks nevű filmes szakember ugyanis azzal vádolta, hogy Depp bántalmazta őt a Hazugságok városa forgatásán.

Johnny Depp az előző bírósági tárgyalásán Forrás: AFP/Steve Helber

A tárgyalás július 25-én lett volna, de a felek már hetekkel korábban megegyeztek peren kívül, Deppnek csak egy – a nyilvánossággal nem közölt – feltételnek kell megfelelnie a People szerint. Ha ezt a titokzatos feltételt mégsem teljesíti, akkor jövő januárban még újraindulhat a pere – de erre aligha kerül sor, ha belement az alkuba.