Megmentették Janicsák Veca nagymamájának életét, most leégett a házuk

Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Súlyos veszteség érte Janicsák Veca gyerekkori ismerőseit: egy szándékos gyújtogatás következtében múlt hét csütörtökön porig égett az énekesnő egykori szomszédjainak háza. A kár a becslések szerint meghaladhatja a 200 millió forintot.
Vágólapra másolva!

Budakeszin nőtt fel az énekesnő. aki a mai napig a szívébe zárja egykori szomszédait, az Ispán családot. Számára nem is kérdés, hogy segít bajba jutott társain, főleg azután, hogy a család egyszer megmentette a nagymamáját. "Nyolcéves voltam, egyedül voltam otthon a nagymamámmal, és érzékeltem, hogy nincs jól. Csak feküdt az ágyban, mély levegőket vett. Többször is megkérdeztem, hogy jól van-e, ő próbált nyugtatni, hogy nincs baj, de éreztem, ez valami komolyabb probléma. Ispánéktól kértem akkor segítséget, és nekik köszönhettük, hogy nagyit időben kórházba vittük.

amit egy bypassműtét is követett. Nekik köszönhettük, hogy akkor életben maradt, ráadásul az esetnél mellettem voltak, vigyáztak rám, tisztességes, rendes emberek, akikre mindig lehetett tényleg számítani" - mesélte a Blikknek.

Természetesen nem csak ekkor, hétköznapi helyzetekben is számíthatott a család segítségére, akár a ház körüli teendőkben, vagy ha szükséges volt, az iskolába is elkísérték. Ispánék azonban most elég nagy bajban vannak, a közelben leégett munkásszálló lángjai négy másik házat is elpusztítottak, közte a családé, életük munkája veszett oda. Az énekesnő szeretne segíteni régi szomszédainak.