Nemcsak zsűritagja, rajongója is Balázs Andi a Duna TV új show-műsorának

Csináljuk a fesztivált 2022, Balázs Andi
Vágólapra másolva!
Épp csak elkezdődött a Csináljuk a fesztivált!, de már most sokan beleszerettek – osztotta meg személyes tapasztalatait Balázs Andi, a show zsűritagja a Család-barát vendégeként. A színésznő a beszélgetésben néhány kulisszatitkot is megosztott a műsorról.
Vágólapra másolva!

Baráti társaságban nézte meg a Csináljuk a fesztivált! első részét Balázs Andi, a Duna új grandiózus showműsorának zsűritagja. A színésznő kíváncsi volt szerettei véleményére, de nemcsak ők, hanem vadidegenek is önazonosnak látták őt.

Mintha csak nekem találták volna ki" – lelkendezett a Duna délelőtti magazinműsorában a színésznő, aki szenvedéllyel rajong a magyar könnyűzenéért, legyen szó bármilyen évtizedről. A legtöbb személyes emlékét is slágerekhez köti, éppen ezért a műsor alatt többször is magával ragadja majd a nosztalgia. Nem tagadja azt sem, hogy érzelmes típus, ezért egyből látszik rajta az adásokban, hogy mit váltott ki belőle az adott produkció.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Pont ugyanúgy viselkedek zsűritagként, mint a magánéletben. Egy bulis slágert hallva egyből vidám leszek, a lírai daloktól pedig könnyen meghatódom. Azt gondoltam, visszanézve nem lesznek rám ilyen hatással a dalok, de a Szomorú vasárnapot Tóth Gabi előadásában, vagy Kocsis Tibó produkcióját ugyanolyan élményként éltem meg a tévéképernyőn keresztül, mint amikor élőben láthattam" – tette hozzá Balázs Andi.