Összehozták egy magyar énekesnővel, Csuti elmondta, mi van köztük

Szabó András Csuti Ismert férfiak, akik nyíltan vállalják hajbeültetésüket
Vágólapra másolva!
Ahogyan mi is megírtuk, a napokban röppent fel a pletyka, miszerint a magát Csutinak hívó üzletember túltette magát Kulcsár Edinán és a férjezett Szőcs Renáta oldalán vigasztalódik.
Vágólapra másolva!

A híresztelések nem voltak alaptalanok, ugyanis maga Szőcs Renáta hozta magát kellemetlen szituációba a Pesti TV-nek adott interjúban. A műsorvezető rákérdezett, hogy mi van közte és Kulcsár Edina elhagyott férje között, erre az énekesnő csak hebegett-habogott és megtagadta a válaszadást.

Csuti is értesült az esetről, aki úgy reagált, hogy nem is érti a történteket, mivel nincs köztük semmi munkakapcsolaton kívül. Ugyanis Szőcs Renáta az üzletember cégében influenszerként dolgozik, más minőségben eddig nem találkoztak, de a megbeszélésekre is mindketten a párjukkal érkeztek.

– szögezte le Szabó András Csuti.

A Star Academy volt győztese is megszólalt az ügyben, aki azt állítja, hogy annyira meglepődött a kérdésen, hogy nem tudott hirtelen megfelelően reagálni, de már tudja egy egyszerű nemleges válasszal jobban jártak volna. A kínos szituációt mindenképp szeretné megbeszélni a válófélben lévő Csutival is.

Le kell ülnünk ezt Csutival megbeszélni, hogy hogyan tovább. Már csak a közös munka miatt is. Szerencsére a férjem tudja, hogy ez csak egy kínos szituáció volt – tisztázta az énekesnő a Borsnak.