Persze a milliókon megy a vita, nem tud elválni az egykori álompár

Golden Globe 2016, Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum
Vágólapra másolva!
Az egykori álompár – Channing Tatum és Jenna Dewan – továbbra is vitában állnak a válási megállapodásukkal kapcsolatban, bár jogilag egyedülállónak nyilvánította őket a bíróság még 2019-ben.
Vágólapra másolva!

A volt házaspár 2006-ban ismerkedett meg a Step up című zenés-táncos mozifilm forgatásán. Közel tízévnyi házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A párnak van egy nyolc éves kislánya, Everly, akit közös felügyelettel nevelnek a válás óta. Dewannek azóta született egy kisfia új párjától, a ki azóta már két éves.

A feleség bevallotta, hogy küszködtek a gyereknevelési kérdésekben, hiszen filmes munkáik mellett ez nagyon nehéz feladatnak bizonyult. Többek között ezért is formál jogot az exférje Magic Mike című filmjét illető jogdíjakra, mert abban az időszakban rengeteget segített a produkcióval kapcsolatos ügyekben.

Dewan azt állítja, hogy korábban a film miatt költözött Londonba, azért hogy családja együtt maradjon és ő gondoskodjon róluk. Nem csak a két filmből, hanem a Magic Mike-on alapuló valóságshowból és egy Las Vegas-i élő showból befolyt összegekre is igényt tart a színésznő.