Van, aki szerint máris szakított Kulcsár Edina és G.w.M

kulcsár edina, g.w.m, montázs, Varga Márk
Vágólapra másolva!
Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága véget ért, a szépségkirálynő máris felvállalta a nyilvánosság előtt gazdag, új barátját, a rapper G.w.M-et. A páros óriási szerelemről beszélt és a közösségi oldalaikon is üzengettek egymásnak, de a rajongók egy része most arra figyelt fel, hogy ebből láthatóan visszavettek.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M az eddigi nyilatkozataik alapján boldogan élnek, a gyerekeik is találkoztak egymással, a napokban azonban váratlan pletyka ütötte fel a fejét G.w.M közösségi oldalán. A kommentszekcióban a rapper egyik követője aggodalmát fejezte ki, miután úgy véli, a páros már napok óta szakított egymással.

Forrás: instagram

"Sajnos szerintem már nincsenek együtt Edinával, mert napok óta nem lájkolják egymás képeit..." - írta meg véleményét a rapper követője, majd hozzátette: amúgy nagyon sajnálná, ha ez tényleg így alakult volna. A kommentelő nem sokkal később meglepő reakciót kapott válaszul: egy másik felhasználó ugyanis arra hívta fel a figyelmet, hogy lehet a dologban valami, miután Edina és Csuti néhány napja együtt vett részt egy esküvőn - vette észre a Bors. Hogy a pletykának van-e bármi köze a valósághoz, azt egyelőre nem tudni, még nem reagáltak a találgatásokra.