Xantus Barbara a nehéz időszakáról mesélt

Xantus Barbara
Vágólapra másolva!
Xantus Barbara egy éve hagyta ott a Turay Ida Színházat és ugrott fejest az ismeretlenbe. A pandémia miatt viszont az áhított szerepek nem találták meg az elmúlt időszakban, így kétkezi munkával kereste, keresi a kenyérre valót. A depressziós, nehéz hónapjairól nyilatkozott a TV2-nek.
Vágólapra másolva!

Azt kérdezgeti a színésznő mostanában magától, hogy mikor lesz az élete olyan, amilyenre vágyik, mert most olyan, amilyennek elfogadta. Hálás a párjának és a gyerekeinek a támogatásukért, a munkáért, amivel fenn tudja tartani az életszínvonalát, de ahogyan fogalmazott: hiányzik neki a színház, mert ,,mindent ott élek meg, ott dolgoz ki", olyan ez neki, mint egy pszichoterápia. Sokszor még aludni vagy enni sem tud, annyira megviseli ez a színészi lét nélküli állapot Xantus Barbarát.

Xantus Barbara Forrás: Instagram

A maszkok eladásán kívül azért egy új szerep mégis megtalálta a színésznőt: gyerekeknek tanít drámapedagógiát és felnőtteknek, egészen pontosan lelkészeknek pedig szónoklattant. Azt mondja, hogy annyira megszerette a gyerekeket, annyira tölti őt ez a tevékenység, hogy reményei szerint, az őt hamarosan megtaláló szerepek mellett is folytatni szeretné a tanítást.

A Tények Plusz teljes adása itt tekinthető meg: